Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

1-1-2024 Happy.radio een nieuw radiostation met Paul van Dam

29/12/0202

Ja mensen, ik mag het nu melden. Om auteursrechtelijke reden moest het even stil gehouden worden.

In 2024 ga ik exclusief programma’s maken voor happy.radio een nieuw radiostation.

Programmering mijn bijdrage;
Paul’s Music Radar iedere dinsdag- en donderdagmiddag van 2 tot 3 uur;
Simply Paul Rock op zaterdagavond van 20 tot 21 uur.

Maar wat is happy.radio voor radio station?
#happy.radio, dat voelt goed!
Leuke radio waar iedereen zich #happy bij voelt. #happy.radio is het vriendje waar je je fijn bij voelt en dat je opmontert als je in een dipje zit. Waar je ’s morgens opgewekt bij wakker wordt, dat je overdag op een saai moment opvrolijkt en je aan het eind van de dag een relaxte avond bezorgt. Dáár gaan we voor!

Je kunt ons vanaf 1 januari beluisteren via onze website: www.happy.radio en zo spoedig mogelijk ook via (steeds meer) radio-platforms zoals Tune-in.
Gezien het feit dat ik al jaren bovenstaande nastreef, zou dit voor mij het radiostation, waar je in de loop van het jaar meer zult horen, kunnen zijn. Samen met mijn collega’s gaan wij proberen er iets moois van te maken.
Gaan jullie met mij mee?

Share