Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

14 februari 2009 "de kop is eraf"

14/02/2009

Vandaag mijn eerste programma bij Splash FM gepresenteerd. Om half 2 arriveerde ik in de studio alwaar Gerard de Ridder mij uitleg over de apparatuur gaf. Om 2 uur zou ik beginnen. Het systeem dat automatisch de platen, commercials en jingles afspeelt, kan je op handbediening zetten en daarmee is ook het mengpaneel geactiveerd. Dit houdt in dat op dat moment als het laatste nummer afspeelt, je gelijk een volgende klaar moet zetten. Ik wilde eigenlijk met een intropraatje welke ik ingestudeerd had beginnen, maar dat ging dus volledig de mist in.

Uiteindelijk hebben we gelijk het eerste nummer gestart, it’s a beautiful day van U2. Inmiddels heb ik de opname van de show teruggehoord en daarmee kan ik mijn voordeel doen. In het begin komt het nogal nerveus over, maar in het 2e uur ging het steeds beter en groeide ik verder erin. Het smaakt naar meer. Volgende week begint de uitzending om 16.00 uur. Playlist komt in volgende blog.

Share