Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

1e keer zelfstandig gedraaid "Simply Paul"

29/03/2009

Dat goed inwerken erg belangrijk is dat is thans wel gebleken. Door de hulp gedurende de afgelopen weken van “Gerard de Ridder” ben ik vertrouwd geraakt met zowel het systeem alsook de microfoon en alles erom heen. Het gaat nu goed en ik dank Gerard voor zijn steun hierbij. Er gaat af en toe nog wat fout, maar dat hoort ook bij het “Simply Paul” programma. Ik surfde zaterdagochtend eens even over de verschillende FM kanalen heen en wat mij opvalt is dat het allemaal standaard veilige muziek is dat gedraaid wordt, vooral niet iets anders draaien. Het lijken wel modellen met alleen andere jingles erin verwerkt. Ik ben van mening dat je ook een afwijkend geluid moet laten horen en de luisteraars mede een keus moet laten maken, vandaar dat wij meer titels in het bestand hebben dan menig ander radiostation. SplashFM biedt mij de kans om aan te tonen dat het ook anders kan. Er is al genoeg van hetzelfde. Ik ga lekker door met nummers laten horen uit de 80’s, 90’s en die van vandaag. Blijf luisteren en laat eens wat van je horen in het gastenboek hier of op http://www.splashfm.nl/ O ja en zaterdag 4 april aanstaande ons “SplashFM” verjaardagsfeestje. Vergeet het niet!
Share