Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

1e uitzending zaterdag 14 februari 2009

13/02/2009

Zaterdag 14 februari 2009 zal ik tussen 14.00 en 16.00 uur mijn eerste programma, bij Splash FM, gaan presenteren. Splash FM is een regionaal commercieel radiostation in Zuidelijk Flevoland en te beluisteren op de kabel in Almere, Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en Zeewolde op FM 97,6 Mhz. Dit zijn ongeveer 100.000 kabelaansluitingen. Ook wereldwijd via streaming audio is het station te horen.

Splash FM is opgericht door een groepje enthousiaste radiomakers. Als internetstation begonnen en binnen 1 jaar al een kabelfrequentie spreekt de ambitie uit om een volwaardig volwassen station te worden. Splash FM is een eigenzinnig en gewoon gezellig radiostation voor luisteraars van alle leeftijden. De muziekkeuze wordt vooral bepaald door de luisteraar en die is erg gevarieerd.

Voor mij een uidaging om hier te gaan werken. Net als mijn collega’s en de eigenaren ben ik net zo enthousiast om er iets moois van te maken. Voor mij wordt, een droom, werkelijkheid. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden, op en aanmerkingen hoor ik graag.

Share