Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

2 maal duo presentatie op Splash FM, 10e aflevering "Simply Paul" op 18 april 2009

17/04/2009

Afgelopen woensdag 15 april 2009 vond de 2e aflevering van “live Almere Deze Week” plaats. Samen met “Gerard de Ridder” werd de editie van deze week van het huis aan huis blad “Almere DEZE WEEK” besproken. Uiteraard opende wij met het introductie artikel op pagina 3 over ons nieuwe programma “Live Almere Deze Week”. Op http://www.livealmeredezeweek.nl/ zal nog een verslag over dit programma geplaatst worden. Donderdagavond 16 april 2009 was ik alweer te horen op “Splash FM 97.6″. “Gerard Krom” was verhinderd om samen met “Robin Clement” het programma “Nooduitgang” te presenteren. Doordat ik bij toeval in de studio aanwezig was, zat ik ongemerkt in het programma als side-kick. “Nooduitgang” is een totaal ander programma dan het programma dat op woensdagavond wordt gepresenteerd. Al met al 2 leuke programma’s deze week gedaan. Duo presenteren vind ik echt leuk om te doen, zeker om te kijken of er samen een interactie bestaat, temeer wij (Splash FM team) het voor de luisteraar doen. Aanstaande zaterdag 18 april 2009 alweer de 10e aflevering van “Simply Paul”. Ook het programma “Strictly Dance” zal door mij worden gepresenteerd. “Gerard de Ridder” is verhinderd, maar heeft op mijn verzoek, wel een playlist achtergelaten. Ik hoop op reactie’s anders zit ik zo alleen in onze live studio. 🙂

Share