Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

2e uitzending, zaterdag 21 februari 2009

22/02/2009

Gisteren tussen 16.00 en 18.00 de 2e uitzending gedaan. Het 1e uur verliep, naar mijn gevoel, zeer rommelig. Nu ik de uitzending heb kunnen terug luisteren, valt het mij op dat luisteraars hier weinig van hebben gemerkt. Er zaten uiteraard fouten in. Ik ben nog niet geheel tevreden over mijzelf maar daar wordt aan gewerkt en hopelijk is het resultaat aanstaande zaterdag hoorbaar.

Vlak voor het begin startte de 1e plaat al van R E M. (supernatural Superserious), hierdoor ging mijn playlist al gelijk de mist in. Om die reden begon ik met The Prodigy – Omen. De start was qua geluid zeer heavy. Na de start van de 4e plaat (Adele-Make you feel my love) viel het geluid weg en volgde op de zender een stilte van ruim 1 minuut. De oorzaak weet ik tot op heden niet, temeer ik geen enkele knop van het mengpaneel had aangeraakt (0p de microfoon na) De concentratie viel gelijk weg en dan ben je gelijk de weg kwijt. Gelukkig is het nagenoeg niet hoorbaar. Het 2e uur, vooral het laatste halfuur, verliep beter. In de uitzending heb ik een aanvang gemaakt met de artiest van de week. In een volgend blog zal ik over de 1e artiest van de week (Ping Trace) meer informatie geven.

Share