Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

3e uitzending, zaterdag 28 febr. 2009

28/02/2009

Vandaag de 3e dag begon de dag al met een stroomstoring in de ochtenduren. Uiteindelijk om 13 uur was het leed verholpen. Ik kreeg het sein dat het programma van 16.00 uur gewoon door kon gaan. Ik kreeg van Gerard de Ridder al het sein dat ik mijn eigen muziek, vanwege een systeemstoring, niet mee kon nemen, dus ik was al voorbereid op improviseren.
Ik was om kwart voor 2 in de studio en nadat ik alles klaar had gezet, merkte ik dat ik mijn playlist niet bij mij had. Ik ben dus nog naar huis gereden om het op te halen en zodoende begon de uitzending pas om 16.20 uur. De laatste automatische plaat was van Justin Timberlake. Ik begon de uitzending met Leona Lewis – Bleeding love. Het 1e uur verliep alles perfect. Het 2e uur speelde de technische problemen, gevolgen van de eerdere stroomstoring, zich op. Gelukkig is het, op het rondzingen van de microfoon na, nagenoeg niet te horen. Om 18.00 uur kon het programma van Gerard de Ridder, Strictly Dance, niet doorgaan. Het systeem liet andere muziek dan in de eigen lijst niet toe en dan houdt het op. Artiest van de week was “Adele”. In het volgende blog zal ik informatie over haar neerzetten
Share