Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

4 uur presenteren, 10e aflevering "Simply Paul" en "Strictly Dance"

18/04/2009

Vandaag 18 april 2009 was een lange presentatiedag voor mij. Om 16.00 begon ik met de 10e aflevering van “Simply Paul”. Vanaf 18.00 – 20.00 heb ik het programma “Strictly Dance” van Gerard de Ridder overgenomen. Als grap heb ik in de 1e intro van dat programma Gerard geprobeerd te imiteren, maar Gerard is uniek en dat is maar goed ook. Overigens een leuk programma om te doen alleen de nummer zijn vaak erg lang (gemiddeld 7 minuten) dat de tijd dat de mike weer open kan erg lang is en dat maakt het wat saai. Vanwege de 4 uren presenteren was het best een lange dag. Ik merkte wel dat ik de afgelopen periode meer uren hebt gemaakt dan gebruikelijk. Dan sluipt de gemakzucht er in en dat wil ik wel zien te voorkomen. Aanstaande woensdag 22 april presenteer ik pas weer, samen met Gerard, “Live Almere Deze Week”. Om met dat blad te spreken….. Tot Woensdag!! 🙂

Share