Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Bezoek aan het Vlaamse station Joe in Antwerpen

20/12/2019

Een dagje in Antwerpen. Uiteraard het Christmas house van Joe op de Grote Markt bezocht. leuke duo presentatie van Carl Schmitz & Tess Goossens.
Natuurlijk even op de foto met Tess Goossens. Bedankt voor de leuke ontvangst.

Joe (voorheen JOE fm) is een Vlaamse commerciële radiozender van mediabedrijf DPG Media. De zender draait met name hit-muziek afkomstig uit de jaren 1980 tot heden.
Op 16 augustus 2016 werd JOE fm grondig vernieuwd. De voornaamste aanleiding daarvoor was dat de zenderdoelgroep van dertigers en veertigers stilaan het muziekaanbod begon te ontgroeien. Muziek van vóór de jaren 1980 werd nog vaak gespeeld maar was niet langer relevant, en tegelijk was er meer vraag ontstaan naar hedendaagse muziek. Er werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de vormgeving van de zender te moderniseren. Dat had ook zijn weerslag op de naam, die het met het oog op de aankomende digitalisering van het radiolandschap voortaan zonder het achtervoegsel “fm” ging doen en gewoon werd ingekort tot Joe. Als meest opvallende zet bij de vernieuwing kan worden gezien dat er een dagelijks ochtendprogramma werd neergezet met Sven Ornelis, die dat eerder 14 jaar lang succesvol bij Qmusic deed. Voorts gingen bijna alle presentatoren op een ander tijdstip dan voorheen presenteren.[2]

Joe is qua luisterdichtheid de 5e Vlaamse zender, op plaats 1 staat BRT radio 2.

Wil jij ook een kijkje nemen? ze staan er tot en met 31 december a.s. met iedere keer andere dj’s en vele artiesten.

Share