Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

4e uitzending basis voor verdere uitbouw

08/03/2009

Zaterdag 7 maart was de 4e uitzending van het Programma “simply Paul” op SplashFM 97.6 Mhz. op de kabel (in Flevoland). Na de opstart van een verkeerd intro, it s a beautiful day van U2, liep dit over in het officiële Paul van Dam Theme. Met dank aan de techniek was dit de 1e keer dat ik deze opening zo kon doen. Op spreekfoutjes na verliep het programma verder goed. De techniek heb ik nu ook goed onder controle dus commercials, de basis van inkomsten voor een commercieel radiostation, heb ik nu ook in het programma opgenomen. Zo ontstaat er een volwaardige show.
Gezien de comeback van “Michael Jackson” was hij “artiest van de week”. Ik heb zowel op deze blog alsook op mijn hyves, zie de link rechtsboven, een poll geplaatst. Ik hoop dat jullie willen stemmen, opdat ik een idee krijg welke muziek jullie graag willen horen. Ook opmerkingen, positief of negatief, zolang dit respectvol gebeurd zou ik graag ontvangen. Uiteraard ook suggesties, verzoekjes. Alvast bedankt!

Share