Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

8e uitzending in teken van 2-jarig bestaan Splash FM

06/04/2009

Gedurende de 8e aflevering van “Simply Paul” is er aandacht gevestigd op het feest van het 2 jarig bestaan. Om die reden is de artiest van deze week eveneens de dance-classisc of the week, Dumonde-See the Light. Door een misverstand had ik de radio-edition niet bij mij. In Strictly Dance van Gerard is dat ruimschoots goedgemaakt door het programma hiermee te beginnen.
Doordat een familiebijeenkomst, welke reeds eerder was gepland, kon ik niet eerder op het feest aanwezig zijn. Om die reden was ik er pas om 1 uur. Helaas heb ik de dj’s van Splash niet in actie mogen zien. Door een “misverstand” bleek dat de huis-dj toch zijn uren niet wilde of kon opgeven. Jammer, maar we gaan ervan uit dat er een 3 jarig bestaan zal volgen. Om die reden sta ik ook niet op de fotos’. Het fotorolletje was volgeschoten!

Share