Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Antonie Kamerling overleden

07/10/2010

In de namiddag van woensdag 6 oktober heeft Antonie besloten zijn leven te beeïndigen. In diverse interviews liet hij eerder al doorschemeren aan depressies te lijden”, aldus Albert Verlinde zwager van Antonie,  in een reactie die hij samen met Kamerlings vrouw, actrice Isa Hoes opstelde. „Helaas heeft de geboden hulp niet mogen baten.”

Het management van Kamerling heeft het trieste nieuws van het overlijden van de acteur bevestigd. Kamerling laat zijn vrouw Isa Hoes en twee kinderen achter, zijn zoon Merlijn en dochter Vlinder.

Mastigra

Antonie Kamerling werd in de rol van Peter Kelder in de RTL-serie GTST bekend. Om zijn terrein te verbreden en ook om andere (film)rollen te kunnen gaan spelen verliet hij in 1993 de serie. Dit leverde een filmroll op in de film “De kleine blonde dood”.  In de film “Allstars” als Hero van Dijk. Onder de naam Hero scoorde hij in 1997 een nummer 1 hit met het nummer “Toen ik je zag”. Het programma “Paul in the 90’s”  dat vrijdag 8 oktober wordt uitgezonden op “Accent FM” zal met dit nummer openen.

Antonie Kamerling is 44 jaar geworden. Ik wens zijn vrouw Isa en kinderen Merlijn en Vlinder heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

Share