Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Bedankt voor de steun! Een mooi en gezond 2013

31/12/2012

Lieve vrienden en luisteraars,
Na het, sneller dan gedacht, overlijden van mijn broer Ed één dag voor mijn verjaardag april jl. is dit voor mij één van de slechtste jaren geweest. Bijzondere ervaring voor mij was om op deze dag gefeliciteerd en gecondoleerd te worden.

Ik heb er behoefte aan om via deze weg iedereen, zowel in mijn privéleven alsook mensen uit de radiowereld, te bedanken voor de steun die zij mij hebben gegeven (en nog geven) bij het verlies van mijn broer.

Op moeilijke momenten besef je pas hoeveel fijne mensen erom je heen zijn. Voor degene die ik minder aandacht heb (kunnen) geven dan zij van mij gewend waren, vraag ik begrip.

Ik wens jullie allen een mooi, voorspoedig, maar vooral gezond 2013 toe.
Paul

Share