Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Dit weekend: Club Nation aflevering 100

05/01/2011
Op 13 februari 2009 was de eerste uitzending van het radioprogramma “Club Nation”, een product van het Kroatisch/Nederlandse DJ duo Tezija & Keyra te horen op het, toen nog Flevolands kabelstation “Splash FM”. In die periode presenteerde Paul van Dam zijn programma:”Paul in the 90’s” bij hetzelfde station.
De uitzendingen sloegen zodanig aan dat er steeds meer vraag kwam van radiostations uit binnen- en buitenland om de show te mogen uitzenden. Medio 2009 was het programma al bij diverse zenders in België en Nederland, zowel bij ether- als internetstations, te horen.
Diverse bekende dj’s waaronder, Malev, Gareth Emery, Ashley Wallbridge en Cosmic Gate hebben in voorgaande afleveringen als gast reeds hun medewerking verleend door exclusief een mix voor het programma te leveren. Het programma is inmiddels te beluisteren in twintig landen, waaronder Japan, Brazilië, Australië, Israël, België en Zwitserland. 

Vrijdag 7 januari a.s. wordt de honderdste aflevering uitgezonden. Naast Tezija & Keyra zullen een zevental dj’s hun medewerking aan deze feestelijke aflevering verlenen; Mike Koglin (UK), Paul Farrin (UK), Tydi (Australië), Eric Valentine (Lebanon), Matt Princer (NL), Noel Gitman (Rusland) en Valletta (NL

Ik feliciteer Tezija en Keyra met de 100e aflevering van het programma. Op naar de volgende aflevering!

Op welke zender en/of stream kan je het programma horen, surf naar: www.clubnation.nl

Share