Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Ideetje? Plaats een bericht in de berichtenbalk "hierboven" op deze site

05/08/2009

Ik mag mij verheugen in een toenemend aantal bezoekers aan mijn weblog, welke verbonden is met deze website. Ik heet iedereen, waaronder alle nieuwe bezoekers, van harte welkom op deze website. Heb je vragen of opmerkingen of verzoekjes, mail deze dan naar mail@djpaulvandam.nl en je krijgt uiteraard antwoord terug van mij. Ook kan je een bericht plaatsen op de berichtenbalk hierboven. Klik op bericht plaatsen en schrijven maar….. Graag zou ik willen weten hoe je op deze site terecht bent gekomen, misschien een ideetje om het antwoord in deze berichtenbalk te plaatsen. Afsluitend kan ik alvast melden dat mijn programma “Paul in the Nineties”, naast Splash FM en Accent FM, binnenkort op meerdere radiozenders te horen zal zijn. Ik zal je hierover in deze blog tijdig informeren. Bedankt voor je bezoek! Met vriendelijke radiogroeten, Radio-dj Paul van Dam.
Share