Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Mail server bij Starthosting stond dit weekend off-air. UPDATE, vrijdag 28 augustus 2009!!!

24/08/2009

Mijn mails van djpaulvandam lopen via hostingbedrijf Starthosting in Zwolle. Prijs, kwaliteit was tot voor kort prima. Sinds begin juli van dit jaar bemerkte ik dat de site www.djpaulvandam.nl op geregelde tijden eruit ligt cq erg traag laadt. Hierover heb ik al in een eerdere comment bericht (7 augustus 2009) Het afgelopen weekend was er storing met de mailserver. Dit houdt in dat er geen mails bij mij zijn bezorgd. Ik ben niet blij met deze situatie en gezien de standaard antwoorden die je dan terugkrijgt, vraag ik mij af of ik niet beter aldaar weg kan gaan. Een storing kan, maar structureel en dan zo behandeld worden? niet dus! Heb je geen antwoord op je mail ontvangen dan is dat de oorzaak. Stuur deze dan graag nog een keer. Excuses voor het ongemak!
UPDATE vrijdag 28 augustus 2009: Ik kreeg maandag een mail van starthosting met de toezegging dat de mails nog dezelfde dag bezorgd zouden worden, maar deze werden pas woensdagmiddag bezorgd. (?)
Ik heb ook nog een mail gestuurd, maar tot op heden geen antwoord hierop gekregen.Volgens mij boeit het ze niet echt.

Share