Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Theo Nabuurs – Mental Theo op low noise gezet! (Update 30 apr 2010)

29/04/2010

Ik kreeg een opmerkelijk bericht binnen.
Bekend 90s artiest Mental Theo, bekend van het duo Charly Lownoise & Mental Theo, treedt Koninginnedag op in het Veluws dorp Het Harde. Kennelijk is de gemeente Het Harde niet gerust op de muziek die hij zal laten horen.

Ter voorkoming van mogelijke rellen, zoals eerder plaatsvond in Hoek van Holland, heeft de gemeente Theo een verbod voor draaien van “Beukplaten” opgelegd gekregen. Theo vind het belachelijk dat er een link tussen zijn harde muziek en mogelijke rellen wordt gelegd.
Ik vind het ook een rare gedachte, want wat is het volgende?
Ik kreeg ooit een buurvrouw aan de deur, welke vond dat mijn muziek te hard stond. Het probleem was niet de harde muziek. Nee, ze vond de muziek niet mooi.
Net zo krom.
Ik denk dat de Gemeente Het Harde niet zo is gesteld op de muziek van Theo, dus meer een eigen mening die er door gedrukt wordt, Typisch de politiek! Het gaat om niets. Theo succes vrijdag!
(Column Paul)

Update: Volgens de organisator zou het een misverstand zijn. Het zou gaan om een rock- en trance-avond. Het is niet de bedoeling dat er een hardcore feest van wordt gemaakt.
Ik vraag mij dan af, wat dan de reden was om deze “prachtige” artiest te boeken of is het de onbekendheid van de ambtenaar die hiermee belast was? Weet u het?

Share