Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Onwillige streamer tijdens "Live"uitzending Splash FM -UPDATE!!

29/08/2009

Werk aan de winkel voor de systeembeheerder van Splash FM!!
UPDATE 30 aug 2009: De problemen zijn gelukkig opgelost alles werkt weer 100% goed. Hulde systeembeheerder. Blijf luisteren naar het frisse geluid van jouw radio: Splash FM

De kop van de 1e live uitzendingen na de zomerstop op Splash FM is er af. Helaas viel bij tijd en wijle de stream uit. Dat is erg jammer. Ik hoop dat dit ongemak, waar ikzelf als DJ helaas niets aan kan doen, snel is verholpen.
De nieuwe uitzendtijd bevalt mij uitstekend en ik hoop hierdoor meer luisteraars te trekken. Gezien het feit dat er al veel oldies zijn te horen op Splash FM draai ik in het programma “Simply Paul” hits om en om. Ik hoop dat deze formule bevalt. Voor reactie: mail@djpaulvandam.nl
Share