Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Paul van Dam doet ook mee met “de vrienden van Jenni Baynton”

06/09/2021

In het weekeinde van 10, 11 en 12 september2021 vind er in Harlingen aan boord van het Radiolichtschip Jenni Baynton een benefiet radio spektakel plaats, met als doel om geld binnen te halen
voor de werfbeurt van het radioschip dat daar nodig aan toe is. Zo een werfbeurt kost al snel zo een 15.000 euro.
Tevens moeten ook de oorspronkelijke waterdichte schotten, die tijdens de tijd dat het schip als discotheek diende in Rotterdam door de toenmalige eigenaar zijn verwijderd, weer worden aangebracht voor een veilige zeewaardigheid van het schip.

Het schip wordt onderhouden door vrijwilligers, ook Corana heeft het afgelopen jaar niet geholpen om via evenementen aan boord geld in het laatje te brengen.
De grote rode draad is een radio uitzending onder de naam van de vrienden van Jenni Baynton het programma behelst een vinyl top 333 welke ook daadwerkelijk vanaf vinyl zal worden gedraaid. De configuratie bestaat uit microfoons, 2 platenspelers, 2 cardmachines en een mengpaneel, ambachtelijk ouderwets radio maken dus.
Deze top 333 zal worden uitgezonden op vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 19:00
Ook op zondag zal er gestart worden om 9:00 tussen 17:00 en 18:00 zal het spektakel met een zinderende finale worden afgesloten.
In de avond en nachturen zullen oude radio programma’s van de Radio Waddenzee Offshore van 2014 te horen zijn.

Een aantal deelnemende DJ’s sponseren hun eigen uitzenduren en dragen daardoor ook financieel bij aan de actie.
Daarnaast kunnen luisteraars een verzoekplaat aanvragen voor 5 euro per aanvraag, deze worden dan tussen de vinyl top 333 door gedraaid.
Aanvragen kan door 5 euro te storten via de steunactie op https://steunactie.nl/…/steun-het-rode-radiolichtschip…

Share