Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Paul van Dam op de drempel van 2009 naar 2010

31/12/2009

2010Op de drempel van 2009 naar 2010 maak ik wat Paul van Dam betreft de balans op.
Op 14 februari 2009 maakte ik bij, toen nog FM station, Splash FM in Almere mijn eerste radioshow: Simply Paul. Met veel plezier heb ik 27 afleveringen van dit leuke programma mogen presenteren. Helaas door het verlies van de FM freqentie kwamen ook de technische problemen bij Splash FM opzetten. Als internet station ben je afhankelijk van stream en andere technieken. Doordat er te veel van dat soort problemen ontstonden, waardoor ik vaak veelal geen programma kon presenteren, heb ik uiteindelijk oktober jl. met spijt het station verlaten. Het is zonde van de tijd die je erin steekt en dan uiteindelijk geen programma kan maken. Inmiddels was ik gestart met mijn programma -Paul in the 90’s-. Dit programma is nog steeds te horen op Accent FM en Radio Bingo FM 107.2 in België alsook op TurnOn Radio International.
Doordat ik te maken kreeg met ziekte en in de privé sfeer een 2-tal sterfgevallen heb ik tijdelijk minder programma’s kunnen maken.

In 2010 ga ik de draad weer oppakken. Er komen weer nieuwe afleveringen van het programma “Paul in the 90s”. Daarnaast ga ik nog een nieuw programma presenteren, waarover in een latere comment meer. In het weekend van 7 en 8 januari 2010 zal de door de luisteraars samengestelde top 15 van de 90’s te horen zijn. Je ziet vol ambitie ga ik het nieuwe jaar in. Ik dank jullie voor het luisteren naar mijn programma en de vele verzoekjes en reacties. Ik hoop dat ik er weer velen mag ontvangen in het nieuwe jaar.
Ik wens jullie een mooi en gezond 2010 en veel luisterplezier.

Share