Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Roel van Antwerpen overleden.

12/06/2020

Daar schrok ik toch wel even van en nog zo jong. Roel bekend van zijn radioshow The oldies project en vele andere activiteiten op radio gebied.

In 2012 vroeg Roel van Antwerpen of mijn programma “Paul in the 90’s” in de programmering van het toenmalige Terneuzen FM kon worden opgenomen.

Zaterdag 21 juli 2012 werd de 1e aflevering (130) uitgezonden. Iedere zaterdag weer van 18.00-19.00 uur werd het programma uitgezonden.
Tot juli 2018 volgden wekelijks 291 afleveringen op de zender.

Vaak hadden wij tussendoor contact omtrent onze katten, net zo gek van als mij, alsmede de vele moppen en 020 versus mij als 010-er. Altijd met respect voor elkaar.
Ben ook nog in 2016 op de medewerkers BBQ geweest, Roel was de vertegenwoordiger van Terneuzen FM en gaf je het gevoel dat je bij het team hoorde.
Terneuzen FM ging over in Go-RTV, er volgde een nieuw beleid. Op mijn verzoek is het programma, na 6 jaar, van de zender gehaald.

Roel bedankt voor deze samenwerking. Op een bepaald moment verlies je elkaar uit het oog en dan staat vandaag, met dit verdrietige bericht, de tijd even stil en komen herinneringen naar boven.

Ik condoleer zijn vrouw Marina en familie, alsmede medewerkers van GO-RTV, met dit verlies en wens hen allen sterkte en kracht toe!

Share