Simply Paul uitzending 17 mei 2020 Recept Seabreeze cocktail
17/05/2020
In Simply Paul van 17 mei 2020 wordt de Seabreeze cocktail besproken.
Zoals beloofd hieronder het recept.
Ingredienten:
300 ml wodka (fles 0.7 liter, slijter)
300 ml cranberrydrink (fles 1 liter)
400 ml rode grapefruitsap (pak 1 liter, koelvers)
2 limoenen (schoongeboend)
16 ijsblokjes
Meng de wodka, de cranberry drink en de grapefruitsap in een cocktailshaker of maatbeker.
Snijd 1 limoen in 6 partjes en pers 1 limoen uit. Roer het sap door de cocktail.
Doe de ijsblokjes in een schone theedoek en sla het ijs fijn met een deegroller.
Schep in 6 hoge glazen en schenk de cocktail erover. Garneer met partjes limoen.
*Bron: Allerhande
Met dank aan vaste luisteraar Helga.