Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Splash FM, het station waar het begon, gestopt.

16/11/2013

Splashfm1
Op 14 februari 2009 presenteerde ik op het Kabelstation Splash FM “live” mijn radioprogramma “Simply Paul”. De titel is ontleend aan het feit dat in de 1e 2 afleveringen van alles fout ging. Ik kreeg de gelegenheid om mijzelf te ontplooien en besloot het “Simply” te houden.
2 mei 2009 kreeg ik er een uurtje bij en begon met “Paul in the 90’s”.

Mede als gevolg van de crisis kon de vergoeding niet aan meer aan UPC worden voldaan en werd het station een kabelstation. Door een aantal misverstanden zijn wij in goed overleg uit elkaar gegaan. Mijn programma’s zijn verder gegaan en worden thans via verschillende ether en internetstations verspreid. Hete contact is altijd gebleven.

Het is treurig te moeten vernemen dat Gerard Krom en Robin Clement hebben moeten besluiten te stoppen met Splash FM. Ik verwijs naar onderstaand bericht van Robin Clement.

Ik wens Robin en Gerard dan ook veel succes in de toekomst en dank hen voor de geboden gelegenheid aldaar te werken.

Bericht ongewijzigd overgenomen:
Goedemorgen Facebook vrienden en vriendinnen van Splash FM, afgelopen week hebben Gerard Krom en ik, na ruim zes-en-een-half jaar Splash FM, het besluit genomen voorlopig te stoppen met het radiostation. We gaan de komende periode gebruiken om eens goed te kijken wat we verder willen en kunnen. Een radiostation draaiende houden kost heel veel geld. Denk hierbij aan onder andere het Commissariaat van Media, Novum Nieuws, Buma Stemra, Sena, de huur van het pand, inrichting van de studio etc. etc.. We gaan voor onszelf een periode ingelasten om alles op een rijtje te zetten. Wij willen iedereen die zijn of haar bijdrage geeft geleverd, hoe groot of klein dan ook, HARTELIJK danken voor alle inzet en wie weet tot gauw! Gerard en Robin

Share