Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Nieuw! Naast TurnOn Radio International nu ook TurnOn Rock

22/03/2010

Gezien het succes van de Rock evening op de woensdagavond heeft de directie van TurnOn Radio international besloten een aparte online stream met rockmuziek te openen. Dit station, genaamd TurnOn Rock, zit nu in de testfase. Eind april 2010 zal de officiële opening zijn. Modern Rock en all favourite rocksongs zullen de boventoon voeren. In de avonduren zal aandacht worden besteedt aan de diverse rockstijlen.

Vanwege mijn kennis van Rock muziek heeft de directie van TurnON Radio mij gevraagd hen te willen voorzien van kennis en advies ter zake de Europese en Nederlandse rockmuziek. Ik voel mij vereerd.Ik wens Mandy en Justin, de eigenaren van TurnOn Radio, veel succes met deze uitbreiding.

Share