Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Vanaf 6 september 2011 Paul in the 90’s en Simply Paul op Textradio

06/09/2011

Vanaf maandag 5 september start Textradio met het nieuwe najaarsseizoen en neemt afscheid van programma’s die moeten plaatsruimen voor 15 stevige nieuwkomers en enkele vaste waarden-terugkomers uit zomerstop, aldus stationmanager Christophe De Vocht.

Verder laat De Vocht in een persbericht weten dat Textradio een ruimer
aanbod zal gaan bieden welke gekoppeld worden aan live programma’s waar chat, forum en webcam centraal staan om de interactie met de luisteraars te verstevigen.

Ondermeer Peter van Dam, mijn naamgenoot :-), bekend ook in Nederland van ondermeer Radio Atlantis, Radio Caroline en Radio Mi Amigo (vanaf zee) en publiek als dj bij de AVRO, KRO en Tros, Radio 10 Gold en Radio 192, zal dagelijks een live programma (18-19 uur) bij Textradio presenteren. In Vlaanderen is van Dam werkzaam geweest bij de VTM, Maeva FM en Energy Radio.

Radio-Dj Paul van Dam (Paul VD) is verheugd met het feit een steentje te mogen bijdrage aan de nieuwe programmering van Textradio.
Dit houdt in dat het programma Paul in the 90’s vanaf dinsdag 6 september 2011 iedere dinsdag van 13-14 uur via Textradio is te horen.
Elke vrijdagavond van 19-20 uur hoor je dan een nieuwe aflevering van dit programma op textradio.

Simply Paul gaat ook weer van start. De 1e aflevering van het programma is te horen op maandag 12 september 2011 van 00 tot 01 uur.

Ik hoop op een lange en vruchtbare samenwerking en bedank het warm welkom dat al tot mij is gekomen. Textradio succes met de nieuwe programmering.

Share