Radio-dj Paul van Dam - Syndicated en Live Radio Shows

Vraag aan luisteraars omtrent een dagelijkse “Simply Paul”

30/12/2019

Sinds vorige week maandag 23 december 2019 wordt dagelijks van 17.00 tot 18.00 het programma “Simply Paul” uitgezonden op Radio Seabreeze AM 1395.
Zaterdag 4 januari 2020 is de laatste door de weekse aflevering.

Mij is gevraagd om na deze datum door te gaan om het gat tussen 17.00 en 18.00 op te vullen. Heb het zelf (te) druk met mijn kantoor, katten, andere zaken en natuurlijk radio maken (mijn passie) Dat kost al met al toch zo’n 2 uur. Nee ik wil geen voicetrack doen.

Op zich sta ik er open voor, maar zou graag willen weten of er belangstelling is om hier ook daadwerkelijk naar te luisteren. Is er naast een Coen/Sander, van Soomeren etc. nog behoefte aan een gewoon programma zonder side kicks etc.

Als ik voor einde deze week minimaal 25 reacties krijg van luisteraars om door te gaan, dan neem ik dat mee in mijn beslissing.

Dus of plaats hieronder een reactie of stuur een pb
en/of ga naar de website www.djpaulvandam.nl en plaats een reactie ook voor suggesties en ideeën :P.

Ik wacht de reacties af…..

Share